Moikka!

Outoa kirjoitella ihan eri blogiportaaliin! Hetki meni tähän tutustellessa, sillä itseasiassa minulla on olemassa ihan oikean elämän blogi blogger-sivustolla. Siellä olenkin blogia kirjoitellut vuoden verran elämästäni. Päätin kuitenkin kokeilla, kuinka vuodatus.net toimii.

Vuosi 2015 on juuri alkanut, ja mieli matkustaa jatkuvasti jo jossain siellä orastavalle keväälle. Mielessä on rankka loppurutistus opinnoissa, ja varovaisesti ajatuksissa vieraileva valmistuminen. Tehtävää ja hommaa on ollut riittämiin. Välillä tekisi mieli ottaa yhden hengen matka Bahamalle pois kylmästä, pimeästä vuodenajasta, ja lomaa kasaantuvista tehtävistä. Ei sentään, kyllä näistä tehtävistä aina on selvitty. Aiemmasta kokemuksestani muistan, kuinka viime opinnoissa juuri viimeiset kuukaudet olivat se kaikista rankin vaihe. Vaikka kuinka yritti tehdä tehtäviä ajoissa, silti ne kasaantuivat. Nyt on vieläpä ihan eri tilanne kuin silloin 20-vuotiaana valmistuesa edelliseen ammattiin. On enemmän vastuuta, jälkikasvuakin on tullut. Enää ei riitä aikaa tehtävillekään silloin, kun haluaisi. Mutta tähän asti on selvitty, niin selvitään tämä loppukin!

Stressiltäkään ei ole vältytty. Paniikki iskee, haluaisi panostaa enemmän. Joskus ajatus on jankkia. Taistellaan deadlineja vastaan. En tiedä ajoitinko tämän väärään aikaan, mutta menin ja lopetin tupakoinninkin juuri nyt, kun koulustressi on noususuhdanteessa. Mutta aina on hyvä aika lopettaa tupakointi, ja onneksi olenkin selvinnyt liki viikon tupakoimatta. Jes!

Vaikka vähän väsyttäisi ja stressaisi, kuitenkin mielessä on se tosiasia, että ihan pian olen valmis ammattiin, josta olen haaveillut pikkutytöstä asti. Olen aina halunnut olla se, joka auttaa ihmisiä. Nyt on enää niin vähän jäljellä, että sekin unelma on muuttumassa konkreettiseksi!

 

♥ Vilma